Descargar EBOOK Daha! autor HAKAN GUNDAY gratis online


Descargar EBOOK Daha! autor HAKAN GUNDAY gratis online Título Del Libro: Daha!
El formato de libro: PDF, Epub, Doc, Txt
ISBN 13: 9788494601422
Idioma del libro: ES
El autor del libro: HAKAN GUNDAY
El editor: EDICIONS DEL PERISCOPI
El tamaño del archivo: 352 Kb

Read full description of the books:En llengua turca, daha vol dir ‘més’. És també la primera paraula que aprenen els immigrants il·legals que arriben a Turquia a la recerca d’una vida millor. Allà poden acabar a la mercè d’en Gazâ, un nen de nou anys que, seguint els passos del seu pare, s’ha convertit en traficant d’éssers humans. Sumit en aquesta barbàrie, pren distància de l’horror executant les seves tasques sense empatia fins que un dia un accident fatal l’obliga a confrontar-se amb la seva pròpia supervivència, i li proporciona un difícil camí cap a la redempció. En aquesta història viva que creix a les mans de qui la llegeix, Daha! és un crit de desesperació i, també, l’exigència a què els contrabandistes sotmeten els immigrants, convertits en mercaderia després d’haver estat despullats de la seva humanitat. Hakan Günday ens ofereix un text esfereïdor, escrit amb una poètica demolidora, que examina la vida dels que es lliuren, cada dia, a la guerra humana.
«Hi ha un nou i excitant novel·lista a la ciutat més enllà d'Orhan Pamuk. Daha! és un viatge imparable i fosc cap a un infern modern inspirat en Céline. La novel·la es fixa en un dels temes més importants al que ha de fer front el món d'avui: un retrat pertorbador sobre la crisi política dels refugiats. Un Timbal de llauna per a les noves generacions.» —Kirkus Reviews «Hakan Günda...


El autor es HAKAN GUNDAY escribió un interesante libro titulado Daha!. El libro de la publicó la editorial EDICIONS DEL PERISCOPI, y en este momento por el libro de Daha! PDF ISBN (9788494601422) es necesario pagar 19.50 euros por copia. Sin embargo, en nuestro sitio, Le ofrecemos descargar el libro Daha! EPUB y otros formatos totalmente gratis para leer en el ordenador u otros dispositivos electrónicos. Con nosotros usted puede encontrar otros libros del autor HAKAN GUNDAY, que te pueden gustar, igual que el libro de Daha! EPUB. Únete a nuestra comunidad y recibe gratis el libro de Daha! EPUB y otros, no menos interesantes de la edición.
Descargar en PDF Daha! PDF
Descargar en EPUB Daha! EPUB
Descargar en DOC Daha! DOC
Descargar en TXT Daha! TXTÚltima descarga: días atrás

Reseñas de libro Daha!


Marcos

Interesante libro, en el que se dice más de lo que puede caber

Diego

He aquí es la trama!!! La noche no dormía, no era posible romper!

Daniela

yo no era capaz de entender de libros

Pablo

Es posible, es necesario y vale la pena leer

Claudia

Necesita el libro de diversificar su noche? Quizá ha encontrado
Añadir comentario
Descargar EBOOK Daha! autor HAKAN GUNDAY gratis online

PDF: daha.pdf Daha! PDF
EPUB: daha.epub Daha! EPUB
DOC: daha.doc Daha! DOC
TXT: daha.txt Daha! TXT