Descargar EBOOK Fins que passi la teva furia autor ASA LARSSON gratis online


Descargar EBOOK Fins que passi la teva furia autor ASA LARSSON gratis online Título Del Libro: Fins que passi la teva furia
El formato de libro: PDF, Epub, Doc, Txt
ISBN 13: 9788466415064
Idioma del libro: ES
El autor del libro: ASA LARSSON
El editor: COLUMNA EDICIONS S.A.
El tamaño del archivo: 759 Kb

Read full description of the books:«Era el nou d'octubre. L'aire era gèlid. El cel, ben blau. Un d'aquells dies que un voldria abocar en un got i beure-se'l. Tenia disset anys, jo. Si encara fos viva, ara en tindria divuit. En Simon en tenia gairebé dinou. Em va deixar portar el cotxe, tot i que no tenia carnet. [...] No sabíem que estàvem a punt morir».A la primavera, quan comença a desglaçar, el cos d'una noia jove apareix a la superfície del riu Torne, al nord de Suècia. Prop d'allà, una figura acusadora i ombrívola destorba les nits de la fiscal Rebecka Martinsson. ¿Podria haver-hi alguna connexió entre la noia morta i el fantasma dels seus somnis? Amb l'ajuda de la inspectora de policia Anna-Maria Mella, Martinsson s'endinsa, en una Suècia on la col·laboració amb els nazis és encara una ferida oberta, en una investigació sobre la desaparició d'un avió que portava subministraments per a la Wehrmacht l'any 1943. Martinsson i Mella, però, no saben que a la riba d'un llac glaçat s'hi amaga un assassí que tornarà a matar per mantenir el passat sepultat per sempre sota el silenci de la neu.


El autor es ASA LARSSON escribió un interesante libro titulado Fins que passi la teva furia. El libro de la publicó la editorial COLUMNA EDICIONS S.A., y en este momento por el libro de Fins que passi la teva furia PDF ISBN (9788466415064) es necesario pagar 18.99 euros por copia. Sin embargo, en nuestro sitio, Le ofrecemos descargar el libro Fins que passi la teva furia EPUB y otros formatos totalmente gratis para leer en el ordenador u otros dispositivos electrónicos. Con nosotros usted puede encontrar otros libros del autor ASA LARSSON, que te pueden gustar, igual que el libro de Fins que passi la teva furia EPUB. Únete a nuestra comunidad y recibe gratis el libro de Fins que passi la teva furia EPUB y otros, no menos interesantes de la edición.
Descargar en PDF Fins que passi la teva furia PDF
Descargar en EPUB Fins que passi la teva furia EPUB
Descargar en DOC Fins que passi la teva furia DOC
Descargar en TXT Fins que passi la teva furia TXTÚltima descarga: días atrás

Reseñas de libro Fins que passi la teva furia


Daniel

Se lee en un suspiro.

Miguel

Ahora, este libro es uno de mis favoritos!

Nerea

Fascinante libro para los niños y sus padres

Adrian

No es el caso cuando se puede decir que el libro es mejor.

Aitana

Dura, impactante, pero es MUY ÚTIL el libro, obliga a reflexionar!
Añadir comentario
Descargar EBOOK Fins que passi la teva furia autor ASA LARSSON gratis online

PDF: fins-que-passi-la-teva-furia.pdf Fins que passi la teva furia PDF
EPUB: fins-que-passi-la-teva-furia.epub Fins que passi la teva furia EPUB
DOC: fins-que-passi-la-teva-furia.doc Fins que passi la teva furia DOC
TXT: fins-que-passi-la-teva-furia.txt Fins que passi la teva furia TXT