Descargar EBOOK Aquelles nits de maig autor MANEL SUBIRATS I COSTA gratis online


Descargar EBOOK Aquelles nits de maig autor MANEL SUBIRATS I COSTA gratis online Título Del Libro: Aquelles nits de maig
El formato de libro: PDF, Epub, Doc, Txt
ISBN 13: 9788492440832
Idioma del libro: ES
El autor del libro: MANEL SUBIRATS I COSTA
El editor: EDICIONS DE 1984
El tamaño del archivo: 327 Kb

Read full description of the books:Han passat molts anys des que la Guillermina Bel Pomerol va abandonar la família i el país per dedicar-se a viure una vida de disbauxa «fent senyors» arreu del món. Cors delerosos, cites nocturnes i matrimonis trencats la porten a Miraflores, un poblet en plena jungla amazònica. Anys després, s’hi retroba per casualitat amb el seu germà bessó Jan i la seva neboda, la Màrcia, una noia de tot just quinze anys. Per a la Màrcia, òrfena de mare, el retrobament amb la seva tieta Guillermina li obre les portes de l’amor, del sexe i de les relacions i els vincles, sovint foscos i incomprensibles, que menen el món.Manel Subirats i Costa (Mataró, 1963) va estudiar cinema i producció de televisió. Ha dedicat la major part de la seva vida laboral a la producció audiovisual i a la publicitat; també ha col•laborat amb diverses editorials. En l’actualitat, és editor de Setzevents Editorial.


El autor es MANEL SUBIRATS I COSTA escribió un interesante libro titulado Aquelles nits de maig. El libro de la publicó la editorial EDICIONS DE 1984, y en este momento por el libro de Aquelles nits de maig PDF ISBN (9788492440832) es necesario pagar 12.00 euros por copia. Sin embargo, en nuestro sitio, Le ofrecemos descargar el libro Aquelles nits de maig EPUB y otros formatos totalmente gratis para leer en el ordenador u otros dispositivos electrónicos. Con nosotros usted puede encontrar otros libros del autor MANEL SUBIRATS I COSTA, que te pueden gustar, igual que el libro de Aquelles nits de maig EPUB. Únete a nuestra comunidad y recibe gratis el libro de Aquelles nits de maig EPUB y otros, no menos interesantes de la edición.
Descargar en PDF Aquelles nits de maig PDF
Descargar en EPUB Aquelles nits de maig EPUB
Descargar en DOC Aquelles nits de maig DOC
Descargar en TXT Aquelles nits de maig TXTÚltima descarga: días atrás

Reseñas de libro Aquelles nits de maig


Javier

Genial el libro! super! Ha gustado mucho!

Marcos

Vale la pena leer y releer de nuevo

Ana

Desea perder el tiempo? Este libro es IDEAL.

David

¿Por qué se ha acabado! Debe ser infinita!!!))))

Marina

Completa decepción
Añadir comentario
Descargar EBOOK Aquelles nits de maig autor MANEL SUBIRATS I COSTA gratis online

PDF: aquelles-nits-de-maig.pdf Aquelles nits de maig PDF
EPUB: aquelles-nits-de-maig.epub Aquelles nits de maig EPUB
DOC: aquelles-nits-de-maig.doc Aquelles nits de maig DOC
TXT: aquelles-nits-de-maig.txt Aquelles nits de maig TXT