Descargar EBOOK El secret de la sagrada familia autor SALVADOR COMELLES gratis online


Descargar EBOOK El secret de la sagrada familia autor SALVADOR COMELLES gratis online Título Del Libro: El secret de la sagrada familia
El formato de libro: PDF, Epub, Doc, Txt
ISBN 13: 9788498839241
Idioma del libro: ES
El autor del libro: SALVADOR COMELLES
El editor: L ABADIA DE MONTSERRAT
El tamaño del archivo: 34.97 Mb

Read full description of the books:Tot va començar el dia que va aparèixer una carta d'Antoni Gaudí, l'arquitecte de la Sagrada Família, una carta antiga que parlava d'un secret que ningú no sabia. Dos nens, en Joan i el seu amic Pere, intentaran descobrir quin és el secret que s'amaga a la Sagrada Família. I hauran d'afanyar-se, perquè hi ha altres persones que el volen descobrir primer, i aquests altres porten molt males intencions... Una emocionant aventura per a lectors a partir de 8 anys.
Tot va començar el dia que va aparèixer una carta d'Antoni Gaudí, l'arquitecte de la Sagrada Família, una carta antiga que parlava d'un secret que ningú no sabia. Dos nens, en Joan i el seu amic Pere, intentaran descobrir quin és el secret que s'amaga a la Sagrada Família. I hauran d'afanyar-se, perquè hi ha altres persones que el volen descobrir primer, i aquests altres porten molt males intencions...Una emocionant aventura per a lectors a partir de 8 anys.
Quan era petit, a casa teníem la revista Cavall Fort: jo mirava els còmics que hi sortien i també llegia el conte que hi havia a cada número. M'ho passava molt bé, llegint. I més endavant, quan ja tenia 20 anys, vaig veure que Cavall Fort organitzava un concurs de contes i vaig decidir presentar-m'hi. Vaig guanyar el premi i em va fer molta il·lusió veure els meus contes publicats. Després he...


El autor es SALVADOR COMELLES escribió un interesante libro titulado El secret de la sagrada familia. El libro de la publicó la editorial L ABADIA DE MONTSERRAT, y en este momento por el libro de El secret de la sagrada familia PDF ISBN (9788498839241) es necesario pagar 12.95 euros por copia. Sin embargo, en nuestro sitio, Le ofrecemos descargar el libro El secret de la sagrada familia EPUB y otros formatos totalmente gratis para leer en el ordenador u otros dispositivos electrónicos. Con nosotros usted puede encontrar otros libros del autor SALVADOR COMELLES, que te pueden gustar, igual que el libro de El secret de la sagrada familia EPUB. Únete a nuestra comunidad y recibe gratis el libro de El secret de la sagrada familia EPUB y otros, no menos interesantes de la edición.
Descargar en PDF El secret de la sagrada familia PDF
Descargar en EPUB El secret de la sagrada familia EPUB
Descargar en DOC El secret de la sagrada familia DOC
Descargar en TXT El secret de la sagrada familia TXTÚltima descarga: días atrás

Reseñas de libro El secret de la sagrada familia


Izan

Inesperadamente el interesante libro fue! Muy amables a la lectura.

Antonio

Ordinario de una sola vez en el libro, pero es interesante

Ana

yo no era capaz de entender de libros

Mario

No vale la pena el tiempo invertido.

Alejandra

Este libro mantiene en vilo hasta el final!
Añadir comentario
Descargar EBOOK El secret de la sagrada familia autor SALVADOR COMELLES gratis online

PDF: el-secret-de-la-sagrada-familia.pdf El secret de la sagrada familia PDF
EPUB: el-secret-de-la-sagrada-familia.epub El secret de la sagrada familia EPUB
DOC: el-secret-de-la-sagrada-familia.doc El secret de la sagrada familia DOC
TXT: el-secret-de-la-sagrada-familia.txt El secret de la sagrada familia TXT